perjantai 29. marraskuuta 2013

Luonnonkosmetiikkaa - edullisesti?

Tietenkin nykyiseen terveyshypetyksen aiheisiin on mahtunut myös luonnonkosmetiikka, josta olen itsekin innostunut. Varmasti altistumme turhan paljon haitallisille kemikaaleille ja aineille, vaikka emme niitä jatkuvaan syöttöön naamalle lätkisimmekään. Olenpa siis minäkin keskellä prosessia, jossa päivitän kylppärin peilikaapin sisältöä luonnonkosmetiikkapainotteisemmaksi. 

Muistan päivän, jona vain yks kaks päätin aloittaa luonnonkosmetiikkaan siirtymiseen, ja marssin saman tien Sokoksen kyseiselle osastolle. Projektini oli kaatua siihen paikkaan, kun katsoin kasvovoiteiden taivaissa huitelevia litrahintoja. Eih. Valitin asiasta masentuneena kauneusblogia pyörittävälle ystävälleni, joka totesi vain, että iHerb. Se on jenkkiläinen luontaistuotteiden verkkokauppa, josta löytyy vaikka mitä, muun muassa laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa. Sivusto ei ole ulkoasultaan kovin kummoinen, mutta sisältöä löytyy, ja varsinkin runsaat käyttäjien tuotearvostelut ovat plussaa.

Tosiaan, olen pariin otteeseen iHerbistä tilannut, ja jäänyt koukkuun. Minulla on melko pitkä wish list. Niin paljon kaikkea, jota haluan kokeilla... ja tosiaan, hinnalla, jonka opiskelijalompakkokin kestää :) Tällä hetkellä kaivelen sivustolta potentiaalisinta C-vitamiiniseerumia. 

Jos koko tilauksen arvo - siis toimituskulut mukaan lukien - ovat alle 23 e, vältät tulli- ja veromaksut, tämä kannattaa ehdottomasti pitää mielessä näin Euroopan ulkopuolelta tilatessa. Saat viiden dollarin alennuksen ostoksistasi, kun käytät alennuskoodia ZFQ870.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti