sunnuntai 18. elokuuta 2013

Eräänä sunnuntaina

Tänään on sellainen päivä, että se ei kohtaa mitään ääripäitä. Ei ole darra, vaikka vasta aamuyöstä sänkyyn hiivinkin. Ilma ei ole erityisen ikävä, mutta ei niin hyväkään, etteikö voisi hyvällä omallatunnolla viettää koko päivää sisällä.

Tänään siis ohjelmassa haaveilua, telkun töllötystä ja kahvin juontia. Vetimien virkaa toimittavat college-housut, trikootoppi sekä vanhan tanssiryhmäni treenihuppari. Not bad. Ruudussa on tänään ehtinyt pyöriä tähän mennessä vain Vampyyripäiväkirjojen viimeisin tuottis, jonka yritän nyt viimein saada loppuun.

(Kyseisen sarjan seuraajille tiedoksi, että en ole ikinä oikein pitänyt Elenasta ja hänen ylitsevuotavasta hyveellisyydestään, mutta kyseinen henkilön ärsyttävyys on noussut ysikaudella ihan uudelle tasolle. Siksipä juuri olen tämän kauden kanssa niin hidas etenemään.)

Yksi huomionarvoinen piirre on tässäkin päivässä toki on. Tai kaksikin.

Ensinäkin, tämä on viimeinen päivä ennen syyslukukauden alkua. Kouluun on taas tavallaan mukava palata kesän jälkeen, ihan vaikka vaan vaihteen vuoksi - sekä siksi, että näkee taas paljon tuttuja, ja varmasti myös uusiakin, kasvoja. Halvasta kouluruuasta puhumattakaan ;)

Toiseksi, jaksoin lopulta luoda tämän blogin! Jollei ylläolevasta vielä käy ilmi, tämä tulee todennäköisesti olemaan aihepiiriltään melkoisen sekava lifestyle-blogi. Tervetuloa seuraamaan Neiti kotikissaa! Laitan lähipäivinä itsestäni esittelyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti